در حال خواندن
کدام اپلیکیشن‌ها باتری را می‌خورند؟
0

اسمارت‌فون‌ها روز به روز قدرتمند‌تر می‌شوند، اما طول عمر باتری‌های آنها به اندازه‌ای نیست که بتواند انرژی مورد نیاز تمامی اپلیکیشن‌های موجود را تامین کند.
نود فناوری – براساس گزارش CNN، کاربران اسمارت‌فون در آمریکا به صورت متوسط ۳۰ اپلیکیشن روی اسمارت‌فون‌های خود دارند اما براساس نتایج مطالعه‌ای جدید که توسط شرکت امنیت آنلاین AVG روی گوشی‌های اندرویدی انجام شده، اپلیکیشن‌هایی که قاتل اصلی باتری‌ها هستند اپلیکیشن‌های مرتبط با ارسال پیامک، شبکه‌های اجتماعی و نمایش و پخش فیلم و موسیقی هستند. براساس گزارش این شرکت، بدترین این اپلیکیشن‌ها آنهایی هستند که به صورت خودکار با بالاآمدن سیستم عامل گوشی، فعال می‌شوند، چه کاربر آنها را باز کند و چه باز نکند. در این دسته‌بندی پرخورترین اپلیکیشن‌ها متعلق به فیس‌بوک، واتس‌اپ، پیام‌رسان فیس‌بوک، Kik و اپلیکیشن RetailMeNot هستند. این اپلیکیشن‌ها به صورت مداوم در پس‌زمینه اسمارت‌فون فعال بوده و در جستجوی به‌روز‌رسانی‌ها و پیام‌های جدید هستند و به این شکل مهم نیست از اپلیکیشن فیس‌بوک استفاده می‌کنید یا نه، این اپلیکیشن به سرعت باتری گوشی شما را خالی می‌کند. در میان اپلیکیشن‌هایی به به صورت خودکار فعال نمی‌شوند، آمازون،‌ کیندل، اسنپ‌چت، لاین، نتفلیکس، اسپوتیفای و آمازون شاپینگ بیشترین میزان شارژ باتری اسمارت‌فون‌ها را می‌خورند، اما درصورتی که کاربر فعالانه از این اپلیکیشن‌ها استفاده کند. اپلیکیشن وال‌مارت در این دسته‌بندی در گوشی‌های اندرویدی بیشترین میزان مصرف باتری را داراست.شرکت AVG در این مطالعه بازی‌های موبایلی را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار داده‌است زیرا در این بخش تعداد اپلیکیشن‌‌ها سر به فلک می‌کشد. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهند اپلیکیشن‌های کندی کرش سودا، کندی کرش، Clash of Clans (نبرد قبیله‌ها)، Crossy Road و Solitaire بیشترین حجم از شارژ باتری اسمارت‌فون‌ها را مصرف می‌کنند.این شرکت برای حفظ باتری اسمارت‌فون‌ها راهکارهایی را توصیه کرده‌است که از آن جمله می‌توان به محدود ساختن پیام‌های push، کاهش دادن دفعات بازخوانی‌ها (refresh)، خاموش کردن اتصال وای‌فای در زمانی که به آن نیازی نیست، کاهش دادن روشنایی نمایشگر، و غیرفعال کردن موقعیت‌یابی گوشی اشاره کرد.این شرکت با مطالعه روی یک میلیون کاربر اپلیکیشن آنتی‌ویروس AVG در سرتاسر جهان طی سه ماهه اول سال ۲۰۱۵ میلادی به این نتایج دست یافته‌است. این شرکت اپلیکیشن‌هایی که از گوگل پلی کمتر از یک میلیون بار دانلود شده‌اند را از تحقیقاتش حذف کرده‌است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر